Wellness

 

Schoonheidssalon La Perle biedt u verschillende massages:

Op dit moment kunnen wij u helaas geen massages aanbieden:

Ontspanningsmassage, Hotstone Massage, Kruidenstempel Massage, Hammam en natuurlijk de Wellness Hands/Feet die heerlijk te combineren is met een van onze beautybehandelingen.
Daarbij zal de sfeervolle omgeving, de heerlijke geuren, de warmte in samenspel met de rustgevende klanken van natuurmuziek u begeleiden in een droomwereld van geborgenheid.


Ontspanningsmassage


Een ontspanningsmassage helpt bij fysieke ontspanning, het maakt spieren, pezen en gewrichten soepeler, verbetert de bloedsomloop van spieren en huid, stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen het lichaam sneller verlaten.

Er wordt op een lichte manier gemasseerd. Uw lichaam en geest komt volledig tot rust, zodat u met vernieuwde kracht en frisse energie verder kunt.

60 min. € 45,00
90 min. € 60,00
120 min. € 75,00

Hotstone Massage


De hotstone massage is een heerlijke lichaamsbehandeling vanuit de gedachtegang “geest en lichaam zijn een”. De behandeling combineert de kracht van de dieptewerking van het werken met warmte en de therapeutische kwaliteiten van essentiële oliën. Er wordt zacht gemasseerd met speciale warme basalstenen meestal langs de ruggengraat, in de nek, in de handen, op de borst en buik en ja zelfs tussen de tenen. Een heerlijk gevoel dat wij alle koukleumen kunnen aanraden.

60 min. € 45,00
90 min. € 60,00
120 min. € 75,00

Duo massage / Sauna


Bij La Perle Schoonheidssalon kunt u ook genieten van een heerlijke duo behandeling. Gezellig met zijn tweetjes genieten en ontspannen. Tevens kunnen wij voor u een aangepast arrangement samenstellen. Ook de infrarood sauna met heerlijke etherische oliën kunt u reserveren..

Hammam Massage


Bij de Hammam Massage werken wij met olijfoliezeep. Het schuim van de olijfoliezeep wordt in gemasseerd, gevolgd door een korte hotstone massage. Daarna krijgt het lichaam een massage met warme olie. Vervolgens wordt er gescrubt met dood zeezout. Hierdoor worden de dode huidcellen van het lichaam verwijderd, wordt de bloedsomloop gestimuleerd en verlaten de afvalstoffen makkelijker het lichaam.

Aan het einde wordt het lichaam met warme kompressen schoongemaakt en ingesmeerd met een bodycreme naar keuze.

60 min. € 45,00
90 min. € 60,00
120 min. € 75,00

GIVE YOURSELF A MOMENT OF RELAX
BOOK YOUR SESSION NOW!