Overige behandelingen

Eye treatment


Wij maken van uw eigen wenkbrauwen de perfecte wenkbrauwen door deze te harsen, epileren, te verven en in te kleuren. Ook leren wij u te werken met de wenkbrauwproducten voor thuis, zodat u met gemak wenkbrauwen iets bij kan kleuren als dit nodig is.

Epileren, harsen, knippen, verven, highlighten en perfectioneren van de wenkbrauwen met poeder of potlood.

€ 22,50

Manicure


Uw handen krijgen het dagelijks hard te verduren. Verwen se daarom regelmatig met een professionele behandeling. Uw nagels en handen zullen er na een manicure weer stralend uitzien.

Tijdens de behandeling worden uw nagels weer in vorm gevijld en gepolijst, hierna kunnen ze worden gelakt in kleur of met een nagelverharder indien nodig. De behandeling wordt afgesloten met een rijke handcrème..

€ 22,00

Harsen


Gelaat € 15,00
Oksels € 15,00
Armen € 20,00
Rug € 25,00
Onderbenen € 15,00
Boven- en onderbenen € 25,00

Lichaamspakkingen


Lichaamspakkingen zijn bedoeld om het hele lichaam een opkikker te geven. Deze speciale behandelingen zijn een ware traktatie voor het menselijk lichaam. Ze zorgen voor een nieuwe energie en verstevigen de huid. Ze werken effectief en geven een direct voelbaar resultaat.

Voor de pakking wordt er eerst een lichaamspeeling gedaan en achteraf wordt uw lichaam ingewreven met een heerlijke bodylotion.

Chocoladepakking € 75,00
Honing creme pakking € 75,00

GIVE YOURSELF A MOMENT OF RELAX
BOOK YOUR SESSION NOW!